Casino Epic

Varning! Det finns rapporter om missnöjda spelare på Casino Epic. Välj ett annat casino med gott renomé istället!

Vi har inget aktivt samarbete med det här casinot. Scrolla vidare för andra grymma casinon och erbjudanden istället.

  • 🔐 Pålitligt & säkert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇸🇪 Endast bolag med svensk licens
9.5/10
Pixelbet
Bonus 100% upp till 5000 kr
Freespins 1 Bonusrunda på Sakura Fortune
(utan omsättningskrav)
18+ | Regler & villkor gäller | Omsättningskrav på 35x
Åldersgräns 18 år. Villkor och regler gäller hos respektive casino. Spela ansvarsfullt. Hjälp? Gå till Stödlinjen.se
8.4/10
PokerStars Casino
Bonus 100% bonus upp till 100 kr
Freespins 100 freespins
18+ | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt
Varje free spin har insatsen 1 kr. Free spins kan endast användas i Diamond Stars och kan inte bytas mot pengar eller free spins i andra spel. När alla free spins har använts kommer vinster från free spins att betalas ut som pengar utan uttagsrestriktioner eller omsättningskrav. Regler och villkor gäller. 18+
9.1/10
Betinia Casino
Casinobonus 100% upp till 1500 kr
Bettingbonus 120 kr free bet
18+ | Omsättningskrav 30x | Regler och villkor gäller

Totalbetyg

2.0/10
Bonus
2.0/10
Säkerhet & Support
2.0/10
Spelutbud & Design
2.0/10
Snabba uttag
2.0/10

Nackdelar

  • VARNING! Känt för konflikter med spelare
  • Ingen välkomstbonus
  • Spelare vittnar som svåra och krångliga uttag

Snabbfakta Casino Epic

🎰 Spel 650+
📱 Mobilcasino Ja
🤵 Live casino Ja
👑 VIP-program Ja
🏦 Utbetalningsgrad 98,2%
💵 Min. insättning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly m.fl.
⏱️ Uttag Inom 24 h
‍💻 Mjukvara Evolution m.fl.
🏠 Webbplats casinoepic.se
📅 Lanserat 2020
🏭 Ägarbolag Kanon Gaming Limited
📱 Funkar på Windows, iOS, Android
🗣️ Språk

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

📩 E-post [email protected]

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2022-11-04

Varning. Det finns rapporter om missnöjda spelare på Casino Epic. Välj ett annat casino med gott renomé istället!

Välkomstbonus hos Casino Epic

Idag finns det inte någon välkomstbonus eller insättningsbonus vare sig med eller utan omsättningskrav för nya spelare att ta del utav hos Casino Epic. Inte heller några free spins. Däremot finns här ett brett utbud av jackpottspel hos nätcasinot, från bland annat Yggdrasil och Microgaming. Inget vidare med ett casino på nätet utan casino bonus

Det handlar i första hand om progressiva jackpottar som hela tiden växer. Exempel på spel du hittar i jackpott-kategorin är Jackpot Raiders, Playboy Golf Jackpots och Juicy Joker Mega Moolah.

Casino Epic banner

Spel och spelleverantörer

När det kommer till spel och spelleverantörer finns det många kända namn. Play N' Go, Yggdrasil, och Booming Games är bara några kända leverantörer av spel hos Casino Epic.

Dessvärre saknas idag spel från NetEnt. Bland de spel som du hittar i lobbyn finns exempelvis Sticky Bandits 3, Tiki Wins och Wild Fruit Super Wheel.

Live Casino

Casino Epic super stars spel logga

Sedan kommer vi till live casinot. Här hittar du alla de stora bordsspelen som roulette, blackjack och baccarat.

Den stora leverantören av live casino spel online är Evolution Gaming. Det är även deras spel du hittar här i casinot.

Live casino innebär att du spelar med riktiga dealers. På så vis skapas känslan av att vara i ett fysiskt casino. Casinot är inte ett särskilt bra mobilcasino.

Är Epic Casino säkert?

Epic har svensk licens, men det finns rapporter om ärenden med spelare som känner sig lurade. Välj ett annat casino!

Har casinot något välkomstbonus?

Nej, i nuläget finns här ingen välkomstbonus.

Kan jag göra uttag med Swish?

Nej, den enda betalningsmetoden just nu är Zimpler.

Finns det en kundtjänst att kontakta?

Ja, kundtjänst finns tillgänglig måndag – fredag mellan 09.00 – 18.00.

Kan jag spela NetEnt spel här?

Nej, däremot finns här många spelleverantörer som bland annat Yggdrasil och Play N' Go.


Betalningsmetoder hos Casino Epic

Det är enkelt och smidigt att göra insättningar hos Casino Epic. Du klickar på den lila knappen i menyn till vänster där det står ”insättningar”. Då öppnas en ruta där du kan välja hur stor summa du vill sätta in. Sedan får du ange din bank och verifiera ditt köpa med ditt BankID.

Medan många andra casinon har flera olika insättningsmetoder som t.ex. Trustly casino och casino med Swish är Zimpler den enda här. Men Zimpler är en säkert och snabb betalningsmetod. Så det är därför många som ändå hade valt detta.

Varning. Det finns rapporter om missnöjda spelare på Casino Epic. Välj ett annat casino med gott renomé istället!

Casino Epic är inget bra alternativ. Välj istället ett av alla nya casinon eller nya bettingsidor. Kolla t.ex. in ett casino utan konto med snabba uttag här istället. Se bara till att ditt nya casino har svensk licens.

Casino Epic

Liknande casinon:

9.4/10
nordicbet
Bonus 100% upp till 500 kr
Freespins 100 freespins
9.4/10
Frank & Fred Casino
Bonus -
Freespins 50 Free Spins
Helt omsättningsfria i Temple Tumble
8.6/10
Lyllo Casino
Bonus 300% casino bonus!!
(Sätt in 200 kr, spela för 800 kr)
Freespins 200 Gratissnurr
Fire Joker (omsättningsfritt!)
9.1/10
Expekt
Bonus 100% upp till 1500 kr
(20x omsättningskrav)
Freespins 30 freespins
(utan omsättningskrav)