Knightslots

  • 🔐 Pålitligt & säkert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇸🇪 Endast bolag med svensk licens

Totalbetyg

6.9/10
Bonus
5.0/10
Säkerhet & Support
8.5/10
Spelutbud & Design
6.5/10
Snabba uttag
7.5/10

Fördelar

  • Användarvänlig spelsajt
  • Mycket stort utbud av spel

Nackdelar

  • Enbart kundtjänst dagtid

Snabbfakta Knightslots

🎰 Spel 500+
📱 Mobilcasino Ja
🤵 Live casino Ja
👑 VIP-program Nej
🏦 Utbetalningsgrad ~98,5%
💵 Min. insättning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly
⏱️ Uttag Inom 24 h
‍💻 Mjukvara NetEnt m.fl.
🏠 Webbplats https://www.knightslots.com/se/
📅 Lanserat 2019
🏭 Ägarbolag Skill On Net
🗣️ Språk

English

,

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2023-03-30

Knightslots är ett relativt nytt casino med svensk licens som kom ut på svenska spelmarknaden för online casinon 2019.

Det går utmärkt att spela direkt i mobilen på Knight slots casinot. Casinospelen är utvecklade för maximal spelkänsla i telefonen. Men självklart går det lika bra att spela poker, slots eller roulette på surfplattan eller datorn. 

Knightslots har en väldigt enkel och användarvänlig webbplats. Det är smidigt att navigera mellan olika kategorier och sökfunktionen är lätt att hitta. Knightslots casino har ett snyggt riddartema. 

När du surfar in på Knight slots ser du en stolt riddare med en flagga i handen. Ryttaren rider framför en vacker medeltidsby som syns i bakgrunden uppe på en höjd. 

Lansering:✔️ 2019
Ägare:✔️ SkillOnNet LTD
Spelleverantörer:✔️ Flera av branschens bästa
Registrering:✔️ Snabbt och enkelt
Minsta insättning:✔️ 100 kr
Knightslots

Topp 3 casino spel hos Knightslots casino:

  1. Gonzo’s Quest, härligt äventyrstema och free spins
  2. Bonanza, spela på 6 hjul och chans till free spins
  3. Book of Dead, älskat spel från Play N Go

Casino bonus på Knightslots casino

En viktig del av våra recensioner på Bossebonus är eventuella bonusar. 

Casinon erbjuder ofta en insättningsbonus eller välkomstbonus till dig som ny spelare när du registrerar dig för första gången.

Det kan till exempel vara så att du får free spins eller extra pengar att spela för utöver den summan du väljer att sätta in.

På Knightslots casinot kan vi dock inte hitta någon insättningsbonus, välkomstbonus eller övrig bonus i dagsläget. 

Men det händer ofta att casinon ändrar sina upplägg kring kampanjer och erbjudanden. Bossebonus följer hela tiden alla bästa live casino på svenska marknaden och lägger märke till om nyheter dyker upp.

Om Knight slots börjar erbjuda bonusar framöver kommer vi att ge dig den informationen här på Bossebonus. Du kan dock hitta ett stort utbud av spel med jackpottar i olika storlekar hos Knight slots.

Free spins

Knightslots har i dagsläget inga free spins till nya kunder. Men om det ändras i framtiden kommer vi på Bossebonus att uppdatera vår Knightslots recension med den senaste informationen.

Bonuskoder på Knightslots

Du behöver inga speciella bonuskoder för att kunna ta del av ditt nya live casino på Knightslots. Du behöver bara följa vår länk till Knight slots casino som du hittar i den här recensionen.

Andra bonusar eller kampanjer

Knightslots saknar i nuläget casino bonusar och andra kampanjer för nya kunder. Men du hittar över 60 spel med heta jackpottar och chans till storvinster. 

Hur du loggar in på Knightslots casino – steg för steg

När du väljer att bli ny kund hos Knightslots är det lika enkelt som säkert att logga in. 

Inloggningen kräver bara några enkla knapptryck på skärmen. Oavsett om du spelar via mobilen, surfplattan eller datorn.

Så här loggar du in på Knightslots:

  1. Skriv in knightslots.com i din webbläsare.
  2. Klicka på “spela” uppe i högra hörnet.
  3. Välj din bank i listan som dyker upp.
  4. Skriv in personnummer och välj inloggningsmetod.
  5. Verifiera dig smidigt med BankID.
  6. Klar!

Casinospel hos Knightslots casino

Knightslots är ett casino med svensk licens som har många av de bästa spelen som finns på svenska spelmarknaden.

Oavsett om du gillar video slots, roulette eller blackjack så har du en härlig spelupplevelse framför dig om du väljer Knight slots casino. I det stora utbudet av spel finns fler än 3 000 spel från spelbranschens ledande speltillverkare. 

Det är ett väldigt gott tecken när ett casino har spel från många av gaming-branschens främsta leverantörer.

Några av Knightslots mest kända spelleverantörer som de samarbetar med:

  • ELK Studios
  • Evolution Gaming
  • NetEnt
  • Play N Go
  • Microgaming
  • Red tiger

Live casino spel

Om ett riktigt bra live casino är viktigt för dig när du ska sätta in pengar så är Knightslots ett bra val. Hos Knight slots hittar du alla de mest populära live casinospelen med riktigt schysst spelkänsla.

Du kommer nära känslan av att besöka ett riktigt casino oavsett om du spelar poker, roulette eller blackjack. När du besöker live casinot hos Knight slots har du möjlighet att spela på hundratals olika virtuella bord.

Du hittar dessutom svenska live dealers som höjer spelupplevelsen ytterligare några snäpp.

Slots 

Ett av de absolut bästa sätten att koppla av på är genom att sätta in pengar och spela på slots eller video slots. Knight slots har ett stort utbud av slots, närmare bestämt över 2 700 olika att välja bland.

Många slots har dessutom både attraktiva jakpott-funktioner och progressiva jackpottar där du har möjligheten att kamma hem riktigt stora vinster. 

Betting

I vår Knight slots recension kan vi i nuläget inte se någon möjlighet till betting eller sportsbetting. Det är endast casino och live casino som finns i utbudet.

Trygga och säkra spel på Knightslots

När du spelar hos Knightslots kan du alltid vara trygg med att casinot garanterar din säkerhet online.

Du gör säkra betalningar och uttag hos Knight slots casino. Du loggar in enkelt och 100% säkert med BankID. Det är alltså bara du själv som kan få tillgång till ditt spelkonto. Knight slots har svensk spellicens från Spelinspektionen. 

Ett casino med svensk spellicens har genomgått en tuff granskning från Spelinspektionen innan det får komma ut på den svenska marknaden för spel. Precis som alla casinon med svensk licens måste Knight slots uppfylla kraven och kunna visa det genom säkerhetstester som sker årligen.

Är Knightslots pålitligt eller ett bluffcasino i Sverige?

Både när det gäller nya kunder eller redan erfarna spelare så är Knightslots ett 100% pålitligt casino som inte är riggat på något sätt. Den svenska licensen från Spelinspektionen garanterar att Knight slots uppfyller alla stränga krav.  Därför får Knightslots bedriva spelverksamhet på den svenska marknaden.

Ägare och historia

SkillOnNet LTD, som grundades 2003, ligger bakom Knightslots. Företaget som fokuserar på iGaming har sin bas på Malta.

Svensk licens

SkillOnNet LTD har godkända licenser från Spelinspektionen och online casinot Knightslots har således svensk licens. Utöver Knightslots ligger spelbolaget bakom ett stort antal populära svenska casino online. Ett av dem är Play OJO.

Spela ansvarsfullt

Det är alltid viktigt att spela ansvarsfullt och att inte satsa mer pengar än du har råd att förlora på online casinon. Ett bra sätt att hålla nere kostnaderna för dina spel är att sätta en spelbudget för dig själv. 

Bland annat kan du sätta gränser hos Knight slots för insättningar och betalningar till casinot.  Kom också ihåg att det ska vara roligt och avkopplande att spela casinospel. 

Du ska inte göra nya betalningar till casinot om du upplever att det gör dig mer stressad. Eller om du förlorar pengar som du skulle behöva till annat.

På Knight slots kan du dessutom snabbt klicka dig vidare till Stödlinjen eller Spelpaus om du känner att ditt spelande har blivit ett problem. 

Betalningsmetoder på Knightslots casino

Oavsett om du vill sätta in 300 kr, 3 000 kr eller 30 000 kr så finns smidiga och säkra betalningsmetoder på Knightslots.

Du kan sätta in pengar genom klassisk banköverföring eller med Mastercard eller Visa. Det kostar ingenting att göra insättningar och uttag.

  • AstroPay
  • Visa
  • Mastercard
  • Trustly
  • Skrill
  • Neteller
  • MuchBetter
  • EcoPayz

Knightslots accepterar också betalningsmetoder eller e-betallösningar som Skrill och Neteller. 

Vi på Bossebonus gillar också att Knightslots samarbetar med den mycket pålitliga betaltjänsten Trustly.

Minsta insättning på Knightslots casino är 100 kr och lägsta uttag är 200 kr. Det kan ta mellan 12 och 24 timmar att få pengarna på kontot när du gör ett uttag. Du kan till exempel inte använda Swish för insättningar och uttag hos Knightslots.

Minsta insättning:✅ 100 kr
Minsta uttag:✅ 200 kr

Pay n play casino

I vår recension av Knightslots ser vi också att det är ett så kallat pay n play casino. Det är en 100% säker betallösning direkt med BankID.

Kundservice på Knightslots casino

Bossebonus tycker att Knight slots casino har ett trevligt bemötande och professionella medarbetare i sin support.

Du kan kontakta Knightslots via e-post på [email protected]. Det framgår inte helt tydligt hur snabbt Knightslots svarar på mejl. 

Men Knightslots skriver att de “kommer att höra av sig så snart som möjligt” när du har en fråga via mejl. Du kan även chatta med Knightslots kundtjänst mellan 06:00-00:00 på dagarna. Knightslots skriver att du får hjälp “snabbare än snabbt” via chatten.

Mobilanpassning på Knightslots

Casinospelen på Knightslots är anpassade för spel direkt i mobiltelefonen. Det är enkelt att navigera bland menyerna och kategorierna även på en mindre skärm. Knight slots har en mycket bra app som du kan ladda ner i App Store. Appen har mycket bra grafik och interaktivitet, det ger en ännu vassare spelkänsla.

Andra populära online casino

Det fantastiska med dagens marknad för online casinon i Sverige är att det finns så många andra val än de första som du ser. Utöver Knightslots har spelbolaget SkillOnNet LTD även ett annat känt casino med svensk licens. Nämlingen Play OJO. På Play OJO hittar du också ett mycket stort spelutbud.

Vanliga frågor

Kan jag betala med Apple Pay på Knightslots?

Ja, det finns dessutom många andra betalningsmetoder. Bland annat Mastercard, Visa och Trustly.

Är Knightslots ett nytt casino?

Ja, det är ett ganska nytt casino. Knight slots lanserades 2019 i Sverige.

Finns det någon casino bonus hos Knightslots?

Nej, i dagsläget finns ingen insättningsbonus eller välkomstbonus när du spelar casinospel eller slots.

Hur många spel och slots finns det på Knightslots?

Knight slots har ett riktigt bra utbud av casinospel. Det finns över 3 000 slots, video slots och övriga spel att utforska.

Hur gammal måste jag vara för att spela på Knight slots?

Du måste vara 18 år för att få spela. Kom ihåg att alltid spela ansvarsfullt.

Vad betyder spela ansvarsfullt?

När du bestämmer dig för att spela ansvarsfullt spelar du bara för pengar som du har råd att förlora. 18 år gäller för casinospel.

Vad betyder pay n play?

Pay n play är ett betalsystem på casinon som tillåter insättningar av pengar direkt med BankID. Pay n play casinon växer i popularitet.


Vilka kan ta del av en casino bonus?

Casino bonusar gäller nya kunder. Bland annat hos ett nytt casino kan du få en välkomstbonus. Till exempel 100 kr extra pengar på spel

Utbudet av spel:✅ Mer än 3 000 spel i spelutbudet 
Support:[email protected]
Registrering:✅ Enkelt med BankID
Bonus:✅ Ingen casino bonus just nu
Licenser:✅ Svensk spellicens
Minsta insättning:✅ 100 kr
Minsta uttag:✅ 200 kr
Betalningsmetoder:✅ Much Better, Visa, Mastercard, Paypal, Neteller, Apple Pay, EcoPayz, PlaysafeCard, Skrill, Trustly.

På samma licens:

Liknande casinon:

9.1/10
Mr Vegas Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsättningskrav
9.5/10
Hajper Casino
Bonus 300% upp till 1500 kr
Freespins 10 Free Spins (10kr/st!)
9 Masks of Fire - King Millions
9.0/10
Videoslots Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsättningskrav!