Mega Casino - Bonus och free spins

Mega Casino är ett casino med svensk spellicens. Här spelare du därför både tryggt och säkert. Vidare finns även ett stort utbud av såväl live casino som slots. I nuläget finns inte något välkomstbonus i casinot. Däremot kan både nya och gamla spelare ta del av jackpott spel. Dessutom finns här dagliga jackpots som blivit omåttligt populärt senaste åren. Sammanfattningsvis är alltså det här en säker spelsajt med stort utbud.

Vi har inget aktivt samarbete med det här casinot. Scrolla vidare för andra grymma casinon och erbjudanden istället.

  • 🔐 Pålitligt & säkert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇸🇪 Endast bolag med svensk licens
9.5/10
Pixelbet
Bonus 100% upp till 5000 kr
Freespins 1 Bonusrunda på Sakura Fortune
(utan omsättningskrav)
18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här
Åldersgräns 18 år. Villkor och regler gäller hos respektive casino. Spela ansvarsfullt. Hjälp? Gå till Stödlinjen.se
8.4/10
PokerStars Casino
Bonus 100% bonus upp till 100 kr
Freespins 100 freespins
18+ | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt
Varje free spin har insatsen 1 kr. Free spins kan endast användas i Diamond Stars och kan inte bytas mot pengar eller free spins i andra spel. När alla free spins har använts kommer vinster från free spins att betalas ut som pengar utan uttagsrestriktioner eller omsättningskrav. Regler och villkor gäller. 18+
9.1/10
Betinia Casino
Casinobonus 100% upp till 2500 kr
Bettingbonus 120 kr free bet
18+ | Omsättningskrav 35x | Regler och villkor gäller

Totalbetyg

5.3/10
Bonus
4.0/10
Säkerhet & Support
8.5/10
Spelutbud & Design
4.5/10
Snabba uttag
4.0/10

Fördelar

  • Svensk spellicens
  • Dagliga jackpottar
  • Live Casino med Evolution Gaming
  • Många betalningsmetoder att välja mellan

Nackdelar

  • Ingen välkomstbonus
  • Swish finns inte tillgängligt

Snabbfakta Mega Casino

🎰 Spel 2000+
📱 Mobilcasino Ja
🤵 Live casino Ja
👑 VIP-program Ja
🏦 Utbetalningsgrad 97,3%
💵 Min. insättning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly m.fl.
⏱️ Uttag Inom 24 h
‍💻 Mjukvara Evolution m.fl.
🏠 Webbplats megacasino.com
📅 Lanserat 2013
🏭 Ägarbolag SkillOnNet Ltd
📱 Funkar på Windows, Android, iOS
🗣️ Språk

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

📩 E-post [email protected]
📞 Support-telefon 08-525 00 755

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2023-07-26

Välkomstbonus hos Mega Casino

Det finns alltså inte någon välkomstbonus att hämta hos Mega Casino casino online. Däremot erbjuder de ett stort utbud av dagliga jackpots.

Dagliga jackpotts är något som många har kommit att gilla. Det innebär att slotten har en garanterad jackpott som alltid kommer att falla ut innan dagen är slut.

Exempel på dagliga jackpotts är Fruit Snap, Dragon's Fire Megaways och Rio Stars.

Spel och spelleverantörer

Bland spelleverantörerna hittar du exempelvis Microgaming, Yggrasil, IGT och Push Gaming. Med andra ord finns här spel från branschens allra största leverantörer.

Det innebär såklart att här även finns alla de största spelen. I utbudet hittar vi bland annat spel som Fat Sants, Wanted Outlaws, Siren song och Piggy Bank Farm.

Många casinosidor har även bingo på nätet men inte Mega Casino, de fokuserar bara på slots online och live casino.

Mega casino hemsida banner

Live Casino

I live casino hittar vi bordsspel som exempelvis live roulette, baccarat och blackjack. Live casino innebär att du spelar på riktiga bord med riktiga dealers.

I många fall kan du som spelare chatt med din dealer vid bordet. Det här skapar en stark känsla av att vara på ett fysiskt casino.

Hos Mega Casino hittar du live casino spel från Evolution Gaming. De har bland annat gjort spelen Immersive Roulette Live och Auto Roulette live. Båda nämnda spel kan du givetvis spela på den här spelsajten.

Betalningsmetoder hos Mega Casino

Det finns flera olika betalningsmetoder för casino hos Mega Casino. Exempelvis kan du göra insättningar med Mastercard, VISA och Zimpler casino. Det går givetvis även bra att göra en banköverföring med Trustly.

För att göra en insättning loggar du in högst upp i högra hörnet i casinot.

Erbjuder casinot något insättningsbonus?

Nej, i nuläget har inte Mega någon insättningsbonus.

Erbjuder casinot dagliga jackpottar?

Ja, här finns ett stort utbud av dagliga jackpottar.

Finns det Live Casino spel?

Ja, här finns live casino från Evolution Gaming,

Kan jag sätta spelgränser i casinot?

Självklart, casinot har fler verktyg för säkert spelande.

Mega casino hemsida banner

Mega Casino sammanfattning

Sammanfattningsvis är Mega Casino ett nätcasino med bra spelutbud. En stor fördel är alla dagliga jackpotts och andra progressiva jackpottar. tråkigt dock att de inte har någon casino bonus.

Det är även positivt att casinot har många säkra betalningsmetoder och såklart har casinot svensk spellicens.

Mega casino logga

Liknande casinon:

9.0/10
Videoslots Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsättningskrav!
9.1/10
Expekt
Bonus 100% upp till 1500 kr
(20x omsättningskrav)
Freespins 30 freespins
(utan omsättningskrav)
9.5/10
Hajper Casino
Casinobonus 100% upp till 5000 kr
(+ 10 Hajper Spins)
Sportbonus 100% upp till 1000 kr
9.4/10
nordicbet
Bonus 100% upp till 500 kr
Freespins 100 freespins
9.1/10
Mr Vegas Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsättningskrav