Lucky Days Casino 2022

9.1/10
Lucky Days Casino
Bonus 100% upp till 3000 kr
(25x i ömsÀttningskrav)
Freespins 100 freespins
pÄ Starburst
✹ Nytt casino 2022! 🎰 1000+ spelautomater 🏆 Jackpot pĂ„ över 2 miljoner 🚀 Snabba uttag âšĄïž
18+ | OmsÀttningskrav 25x inom 60 dagar innan ett uttag kan göras. | Regler och villkor gÀller
  • 🔐 PĂ„litligt & sĂ€kert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇾đŸ‡Ș Endast bolag med svensk licens

Totalbetyg

9.1/10
Bonus
8.0/10
SĂ€kerhet & Support
9.0/10
Spelutbud & Design
10/10
Snabba uttag
9.5/10

Fördelar

  • Tryggt och sĂ€kert
  • Massvis med roliga spel
  • Grym insĂ€ttningsbonus upp till 3000 kr
  • Ingen registrering, endast BankID

Nackdelar

  • Höga omsĂ€ttningskrav (25x)
  • Swish finns inte tillgĂ€ngligt

Snabbfakta Lucky Days

🎰 Spel 1000+
🎁 Bonus 3000 kr + 100 Free Spins
🧹 Free Spin-spel Starburst
🔄 OmsĂ€ttningskrav 25x
✏ Bonuskod Behövs ej
đŸ“± Mobilcasino Ja
đŸ€” Live casino Ja
👑 VIP-program Nej
🏩 Utbetalningsgrad ~97%
đŸ’” Min. insĂ€ttning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly, Visa, Mastercard m.fl.
⏱ Uttag Inom 24 h
â€đŸ’» Mjukvara NetEnt, Microgaming m.fl.
🏠 Webbplats luckydays.se
📅 Lanserat 2019
🏭 Ägarbolag Raging Rhino N.V.
đŸ“± Funkar pĂ„ Mobil, dator, surfplatta
đŸ—Łïž SprĂ„k

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

đŸ“© E-post [email protected]

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2022-11-25

Lucky Days recension – VĂ„rt omdöme

Lucky Days Casino Àr nÀtcasinot i Sverige för dig som vill ha mÄnga slots att vÀlja emellan. HÀr finns över 1000 lika casinospel. Utöver slots erbjuds dessutom bÄde vanliga bordsspel och live casino-spel.

I live casinot hittar du kÀnda favoriter som bland annat blackjack och roulette.

Casinot erbjuder bland annat enkel registrering och har dessutom en bra vÀlkomstbonus, men den har tyvÀrr höga omsÀttningskrav.

Lucky Days recension

Lucky Days Casino Bonus

Alla nya spelare i casinot Lucky Days Casino fÄr alltsÄ en vÀlkomstbonus. För att ta del av bonusen mÄste du gör en insÀttning pÄ minst 100 kr. Casinot kommer sedan att ge dig 100% insÀttningsbonus upp till 3000 kr. Du fÄr dessutom 100 free spins pÄ den klassiska sloten Starburst.

TĂ€nk pĂ„ att casinobonusen kommer med ett omsĂ€ttningskrav. Inom 60 dagar mĂ„ste insĂ€ttningen, bonusen och dina free spins omsĂ€ttas 25 gĂ„nger. Det Ă€r för höga omsĂ€ttningskrav och drar tyvĂ€rr ner helhetsbetyget. För att bli medlem och fĂ„ din bonus registrerar du dig smidigt genom knappen ”Spela nu”.

Spel och spelleverantörer

Med ett stort utbud av sÄvÀl spel som spelleverantörer kommer du hitta nÄgot du gillar hos Lucky Casino. HÀr finns spel frÄn kÀnda tillverkare som exempelvis NetEnt, Push Gaming, Play N Go och Red Tiger.

Bland spelen hittar du mÄnga populÀra titlar. Du kan spela favorit som bland annat Book of Dead, Sakura Fortune och Starburst.

Lucky Days Casino slots

Live Casino

I live casinot fÄr du uppleva kÀnslan att vara pÄ ett riktigt, fysiskt, casino. Alla spel sker direkt och med riktiga dealers. Du kan vÀlja mellan flera olika bordsspel som exempelvis baccarat, blackjack och roulette.

Alla sker via videolÀnk direkt i din mobiltelefon, surfplatta och dator. Ett bekvÀmt och smidigt alternativ för den som gillar casino-spel.

Lucky Days live casino

InsÀttningar och uttag hos Lucky Days

Med hjÀlp av ditt BankID kan du enkelt göra en insÀttning pÄ Lucky Casino. InsÀttningar sker med hjÀlp av betalningsmetoden Brite. Brite erbjuder snabba och sÀkra betalningar som alltid verifieras med e-legitimation. Du kan dÀrför kÀnner dig trygg och sÀker nÀr du spelar pÄ Lucky Casino.

För dig som inte tidigare kĂ€nner till Brite pĂ„minner det pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt om Trustly-betalningar. För att göra en första insĂ€ttning klicka du pĂ„ ”Spela nu” uppe i högra hörnet.

Vanliga frÄgor

Har casinot nÄgot vÀlkomstbonus?

Ja, alla nya spelare fÄr en vÀlkomstbonus pÄ 3000 kr och 100 free spins.

Kan jag spela live casino?

Givetvis! HÀr finns bÄde live casino spel och slots.

Hur mÄnga spel finns i casinot?

SjÀlvklart! Se mer hÀr om deras spellicens

Kan jag gör insÀttningar med kreditkort?

Nej, i nulÀget erbjuds endast insÀttning och uttag med Brite.


Sammanfattning

😍 Bonusen:VĂ€lkomstbonus till alla nya spelare!
🎰 Utbudet:Över 1000 olika slots och spel!
⚡ UttagenBlixtsnabba tack vare Brite!
Lucky Days Casino

Sammanfattningsvis Àr Lucky Days ett svenskt casino som framförallt Àr till för dig som vill ha stora valmöjligheter. Med över 1000 spel i lobbyn finns alltsÄ nÄgot som passar alla. Det Àr Àven ett bra alternativ för dig som söker ett casino med en hög insÀttningsbonus. En nackdel Àr att det Àr alltsÄ relativt höga omsÀttningskravet pÄ bonusen.

Liknande casinon:

9.3/10
Bonus -
VÀlkomstsnurr 200 vÀlkomstsnurr
Fire Joker
9.0/10
Videoslots Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsÀttningskrav!
9.4/10
Pelaa
Bonus -
VÀlkomstsnurr 30 vÀlkomstsnurr
Gonzo's Quest
9.3/10
Kassu
Bonus -
VÀlkomstsnurr 200 vÀlkomstsnurr
9 Pots of Gold
9.1/10
Mr Vegas Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsÀttningskrav