Mr Vegas Casino

9.1/10
Mr Vegas Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsÀttningskrav
đŸ€‘ 2000 kr i bonuspengar + 11 omsĂ€ttningsfria spins âšĄïž Videoslots nya systersida sĂ„ grymt utbud av spel!
18+ | 35 x omsÀttningskrav | Regler och villkor gÀller
  • 🔐 PĂ„litligt & sĂ€kert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇾đŸ‡Ș Endast bolag med svensk licens

Totalbetyg

9.1/10
Bonus
9.0/10
SĂ€kerhet & Support
9.5/10
Spelutbud & Design
9.0/10
Snabba uttag
9.0/10

Fördelar

  • 100% vĂ€lkomstbonus
  • Grymt (bĂ€st?!) utbud av spel
  • Bra kundtjĂ€nst

Nackdelar

  • Lite information om betalningsmetoder
  • JĂ€kligt rörig lobby

Snabbfakta Mr Vegas

🎰 Spel 4000+
🎁 Bonus 100% upp till 2000 kr
🧹 Free Spin-spel Pink Elephants 2
🔄 OmsĂ€ttningskrav 35x
✏ Bonuskod Behövs ej
đŸ“± Mobilcasino Ja
đŸ€” Live casino Ja
👑 VIP-program Ja
🏩 Utbetalningsgrad Ej tillgĂ€ngligt
đŸ’” Min. insĂ€ttning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly
⏱ Uttag Inom 24 h
â€đŸ’» Mjukvara NetEnt, Microgaming, Evolution m.fl.
🏠 Webbplats mrvegas.com/sv/
📅 Lanserat 2020
🏭 Ägarbolag Mr Vegas Limited (Videoslots)
đŸ“± Funkar pĂ„ Mac, PC, Mobil
đŸ—Łïž SprĂ„k

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

đŸ“© E-post [email protected]

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2022-11-28

Mr Vegas Casino recension – VĂ„rt omdöme

Mr Vegas Casino och Videoslots Àr tvÄ online casinon med samma Àgare. PÄ Mr Vegas fÄr alla nya spelare en vÀlkomstbonus. VÀlkomstbonusen Àr 100% upp till 2000 kr nÀr du gör din första insÀttning.

Givetvis mÄste bonusen omsÀttas innan du kan göra ett uttag. Men det Àr ÀndÄ ett bra vÀlkomsterbjudanden dÄ du fÄr dubbelt sÄ mycket att spela för.

NÀr det kommer till spelutbudet har Mr Vegas ett stort utbud av sÄvÀl slots som live casino spel. Dessutom finns en live chatt tillgÀnglig för eventuella frÄgor.

Mr Vegas Casino recension

VĂ€lkomstbonus hos Mr Vegas

Mr Vegas Casino erbjuder en vÀlkomstbonus dÀr alla nya spelare fÄr 2000 kr extra att spela med nÀr man gör en insÀttning pÄ 2000 kr. Det innebÀr en 100% i insÀttningsbonus pÄ din första insÀttning.

Bonusen kan spelas pÄ olika casinospel som exempelvis slots och live casino. Alla spel bidrar emellertid inte lika mycket till omsÀttningskravet som Àr 35x bonusen.

Du fÄr dessutom 11 free spins utan omsÀttningskrav vid din första insÀttning.

Att hÀmta ut sin vÀlkomstbonus Àr enkelt:

  1. Du börjar med att skapa ett konto
  2. Sedan gör du din första insÀttning
  3. Avslutningsvis gĂ„r du sedan till din profil och fliken ”Min VĂ€lkomstbonus” och aktiverar bonusen
  4. Klart! Nu Àr det bara att börja spela!
Mr Vegas Casino bonus

Spel och spelleverantörer

I nÀtcasinot hittar du alla de klassiska slotspelen. DÀribland finns sÄklart Starburst frÄn NetEnt och och Book of Dead frÄn Play 'n Go. Du kan enkelt filtrera fram dina favoriter. Antingen vÀljer du en specifik leverantör eller en viss typ av spel.

Vill du exempelvis bara hitta spel frĂ„n QuickSpin sĂ„ vĂ€ljer du det. Om du hellre vill se alla  Megaways spel som finns kan du enkelt sortera fram dem ocksĂ„. Mr Vegas har över 4000 casino spel sĂ„ hĂ€r finns garanterat nĂ„got för alla.

Mr Vegas Casino slots

Live Casino

I Mr Vegas Live Casino finns spel frĂ„n bĂ„de Evolution och Pragmatic Play. Även Authentic Gaming finns med bland spelleverantörerna i Live Casinot. Du kan spela bĂ„de Roulette och BlackJack. Givetvis finns Ă€ven Baccarat i det omfattande spelutbudet.

Mr Vegas live casino

Uttag och insÀttningar hos Mr Vegas

Mr Vegas erbjuder en lÄng lista med olika betalningsalternativ. DÀr hittar du bland annat EcoPayz, Zimpler och Banköverföringar. Det Àr emellertid inte möjligt att se hela listan utan att skapa ett konto.

Att skapa ett konto Àr dock enkelt. Det gör man med hjÀlp av sitt mobila BankID. SÀkert och smidigt.

MetodInsÀttningUttagMin uttag
🏩 Trustly100 kr5-15 min100 kr
💾 Zimper100 krMax 24h100 kr
đŸ’Č Skrill100 krMax 24h100 kr

Vanliga frÄgor

Har casinot nÄgot vÀlkomstbonus?

Ja. Alla som gör sin första insÀttning fÄr 100% i bonus upp till 2000 kr.

Finns det live casino pÄ Mr Vegas?

Absolut. I live casinot hittar du ett stort utbud av roulette, blackjack och baccarat.

Kan jag komma i kontakt med kundtjÀnst?

Det finns möjlighet att prata med kundtjÀnst bÄde via telefon och live chatt.

Har casinot svensk spellicens?

Mr Vegas har svensk spellicens och följer de regler som finns inom spellagen.


Mr Vegas sammanfattning

Mr Vegas Casino

Det hÀr Àr ett casino med omfattande utbud av sÄvÀl bonusar, casinospel som live casino spel. Ytterligare en fördel Àr att de har en tydlig och enkel kundtjÀnst om det skulle finnas frÄgor. Det Àr Àven smidigt att i casinot navigera sig fram mellan de olika spelen.

En nackdel Àr den begrÀnsade information om betalningsmetoder och hur insÀttningar och uttag fungerar. Det Àr Àven höga omsÀttningskrav pÄ vÀlkomstbonusen. DÀremot Àr de free spins du fÄr helt utan omsÀttningskrav. För den som söker ett stort utbud av spel Àr detta emellertid ett bra casino.

PĂ„ samma licens:

Liknande casinon:

8.6/10
Lyllo Casino
Bonus 300% casino bonus!!
(SÀtt in 200 kr, spela för 800 kr)
Freespins 200 Gratissnurr
Fire Joker (omsÀttningsfritt!)
9.1/10
Expekt
Bonus 100% upp till 1500 kr
(20x omsÀttningskrav)
Freespins 30 freespins
(utan omsÀttningskrav)
9.4/10
Frank & Fred Casino
Bonus -
Freespins 50 Free Spins
Helt omsÀttningsfria i Temple Tumble