Paf Casino

7.9/10
PAF
Bonus -
Freespins 99 freespins
Utan omsÀttningskrav!
😊 Ett casino frĂ„n Åland! đŸ‡ŠđŸ‡œ Riktigt rolig insĂ€ttningsbonus pĂ„ ett schysst spelbolag. 👍
18+ | 0x omsÀttningskrav | Regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt
ÅldersgrĂ€ns 18 Ă„r. Villkor och regler gĂ€ller hos respektive casino. Spela ansvarsfullt. HjĂ€lp? GĂ„ till Stödlinjen.se
  • 🔐 PĂ„litligt & sĂ€kert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇾đŸ‡Ș Endast bolag med svensk licens

Totalbetyg

7.9/10
Bonus
7.5/10
SĂ€kerhet & Support
9.0/10
Spelutbud & Design
7.5/10
Snabba uttag
7.5/10

Fördelar

  • 99 omsĂ€ttningsfria spins
  • Slots, bingo, betting & poker
  • Swish & Trustly
  • Svensk spellicens sĂ„klart

Nackdelar

  • KundtjĂ€nst endast chat + mail
  • Konto krĂ€vs

Snabbfakta Paf Casino

🎰 Spel 700+
🎁 Bonus 99 freespins
🧹 Free Spin-spel Golden Joker
🔄 OmsĂ€ttningskrav 0x
✏ Bonuskod Behövs ej
đŸ“± Mobilcasino Ja
đŸ€” Live casino Ja
👑 VIP-program Nej
🏩 Utbetalningsgrad ~98%
đŸ’” Min. insĂ€ttning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly, Swish m.fl.
⏱ Uttag Inom 24 h
â€đŸ’» Mjukvara NetEnt, Evolution m.fl.
🏠 Webbplats paf.se
📅 Lanserat 1999
🏭 Ägarbolag Paf International Ltd
đŸ“± Funkar pĂ„ Mobil, dator + platta
đŸ—Łïž SprĂ„k

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

đŸ“© E-post [email protected]
📞 Support-telefon +358 20 7910 600

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2022-11-28

Paf Casino recension – VĂ„rt omdöme

Paf Casino Ă€r ett svenskt nĂ€tcasino frĂ„n Åland som grundades redan Ă„r 1996. PĂ„ den tiden hade de spelautomater pĂ„ plats som man kunde spela pĂ„, men idag sĂ„ bedriver de sin verksamhet pĂ„ nĂ€tet. De Ă€r ett av Sveriges Ă€ldsta och mest vĂ€lkĂ€nda nĂ€tcasinon.

Utöver att vara ett online casino sÄ utvecklar de Àven egna spel, som videoslotten SÀllskapsresan exempelvis. Spelen Àr unika för just Paf och Àr dÀrför en stor anledning till varför folk vÀljer att spela just dÀr.

Mer Àn casino sÄ erbjuder de Àven sportbok, poker, bingo och mycket mer. SÄ svÀng förbi och ta del av den generösa vÀlkomstbonusen och prova pÄ att spela hos Paf Casino pÄ egen hand.

Paf Casino recension

Casino bonus och free spins hos Paf Casino

NÀr du gör din första insÀttning pÄ Paf Casino sÄ blir du erbjuder en generös vÀlkomstbonus pÄ 99 free spins. Du blir erbjuden vÀlkomstbonusen nÀr du gör din första insÀttning pÄ minst 100 kr. Dina 99 free spins Àr utan omsÀttningskrav och kan nyttjas i spelet Golden Joker. Varje free spin Àr vÀrt 1 kr och din casinobonus Àr giltig i upp till 60 dagar efter att du registrerat ditt konto.

NÀr du skapat ditt konto och loggat in sÄ kommer du att mötas av erbjudandet om vÀlkomstbonusen. För att ta del av den sÄ behöver du bara göra följande:

  1. Gör en insÀttning pÄ minst 100 kr.
  2. Klicka pĂ„ ”Konto”.
  3. Klicka pĂ„ ”Mina TĂ€vlingar”.
  4. Du kommer dÄ att fÄ upp erbjudandet, och kan dÄ vÀlja att börja spela med dina gratissnurr.

Spel och spelleverantörer

Utöver att erbjuda sina egenutvecklade spel i sitt spelutbud, sÄ erbjuder Paf Casino sÄ klart spel frÄn andra spelleverantörer ocksÄ. Leverantörer sÄ som NetEnt, Microgaming och Play'n'Go erbjuder sina titlar i spelutbudet hos Paf. Alla dina favoritspel finns dÀr som:

  • Starburst
  • Monopoly Megaways
  • Piggy Riches
  • Bonanza
  • Twin Spin

Spelutbudet Àr uppdelat i olika kategorier som gör det lÀtt att hitta den typ av spel som just du föredrar. Det finns Àven en egen kategori för spel med extra hög volatilitet, för dig som gillar att ta större risker för större vinster. För dig som vinner stort sÄ finns Àven ett antal jackpottslottar som Arabian Nights och Mega Fortune Dreams.

Live casino

PÄ Paf Casino sÄ kan du Àven spela live casino frÄn de vÀlkÀnda leverantörerna Evolution Gaming, Playtech och Authentic Gaming. DÄ de erbjuder spel frÄn ett par olika leverantörer, sÄ finns det ett stort antal olika spel och spelvarianter tillgÀngliga för dig att prova pÄ.

Trots att de har klassiker sÄ som Baccarat och Craps, sÄ finns Àven nyare varianter pÄ spel, som Party Blackjack och Double Ball Roulette.

SÄ varför inte prova pÄ att spela live casino dÀr du fÄr en riktig casinoupplevelse direkt pÄ din skÀrm. Du kan Àven chatta med bÄde dealers och andra spelare medans du spelar, sÄ passa pÄ att lÀra kÀnna andra spelare samtidigt.

Paf live casino

Paf slots

Paf har egna slots som de kallar för Paf Game Studio slots. Det Àr spel som Àr sÄvÀl exklusiva som populÀra. HÀr hittar du bland annat Cash & Carry och Knights & Dragons. BÄde spelen Àr jackpott spel.

Men det finns givetvis Àven vanliga slots utan jackpots i spelutbudet frÄn Paf Game Studios. Utöver Paf Casinos egna spel hittar du mÄnga andra slots frÄn alla branschens bÀsta spelleverantörer.

Paf Casino slots

Paf bingo

Men hos Paf finns inte bara slots, man erbjuder Àven bingo. Att spel bingo pÄ nÀtet har blivit mycket populÀrt senaste Ären. Framförallt pÄ grund av att det Àr sÄ enkelt och smidigt.

Utbudet av bingospel pÄ den hÀr spelsajten Àr stort. Det finns flera olika 75-bollars-bingo och Àven 90-bollars-bingo. Dessutom erbjuds spelarna möjligheten att tÀvla om 3 progressiva jackpots.

Paf Bingo

Sport och betting

Under fliken betting finns allt du kan förvÀnta dig utav en bettingsida. HÀr kan du spela pÄ alla de stora matcherna. Utbudet av sport Àr stort och omfattar bland annat fotboll, ishockey, tennis och basket.

Du kan vÀlja mellan att spela pÄ kommande matcher eller live betting. Live betting innebÀr att matchen redan Àr igÄng. Den hÀr typen av betting har blivit mycket populÀrt senaste Ären.

Paf Betting

Poker

Hos Paf Casino hittar du givetvis Àven poker. Pokerspelen hÀr kommer frÄn tillverkaren PlayTech. Paf Àr det perfekta stÀllet att börja spela för dig som Àr ny i pokervÀrlden. Du kan enkelt hitta information om alla regler som gÀller nÀr du spelar. Det gÄr dessutom snabbt att fÄ information om vilka avgifter som casinot tar ut.

Paf Poker

InsÀttningar och uttag hos Paf Casino

NĂ€r du gör insĂ€ttningar och uttag pĂ„ Paf Casino sĂ„ kan du vĂ€lja mellan Trustly, kreditkort och Swish. Samtliga metoder Ă€r lĂ€tta att anvĂ€nda och resulterar i bĂ„de insĂ€ttningar och uttag som hanteras nĂ€stintill omedelbart. För att göra en insĂ€ttning hos Paf sĂ„ klickar du pĂ„ ”Konto” och ”InsĂ€ttning”. DĂ€refter Ă€r det bara att vĂ€lja din föredragna betalmetod, summa och att verifiera din betalmetod.

Pengarna dyker upp omedelbart pĂ„ ditt konto sĂ„ att du kan börja spela direkt. Uttag gĂ„r till pĂ„ samma sĂ€tt dĂ„ du klickar pĂ„ ”Konto” och ”Uttag”. DĂ€refter vĂ€ljer du din uttagsmetod och summan, du blir erbjuden samma metod för uttag som du anvĂ€nde vid insĂ€ttning.

Vanliga frÄgor

Finns det en vÀlkomstbonus hos Paf?

Ja, nÀr du gör din första insÀttning hos Paf sÄ blir du erbjuden en vÀlkomstbonus. Bonusen kommer i form av 99 free spins i spelet Golden Joker och har inga omsÀttningskrav.

Hur kontaktar jag kundtjÀnst hos Paf Casino?

Du kontaktar kundtjĂ€nsten via e-post eller livechatt frĂ„n 08:00 – 00:00 dĂ€r du först fĂ„r prata med en chattbot. Om ditt problem inte kan lösas av chattbotten sĂ„ skickas du vidare till en kundservicearbetare som hjĂ€lper dig i chatten.

Kan jag spela hos Paf pÄ mobila enheter?

Ja, du besöker helt enkelt hemsidan pÄ din mobila enhet och spelar precis som vanligt.

Har casinor svensk spellicens?

SjÀlvklart! HÀr spelar du tryggt och sÀkert! LÀs mer hÀr

Paf Casino sammanfattning

😍 Bonusen:99 freespins som vĂ€lkomstbonus! (helt omsĂ€ttningsfria dessutom)
🎰 Utbudet:Över 700 spel
⚡ Uttagen:Snabba, sĂ„ som bara Trustly kan!

Paf Casino Àr ett av de Àldsta svenska casinon som fortfarande Àr i bruk Àn idag. Med sin erfarenhet och kunskap inom branschen sÄ har de sÀkrat sin plats som ett toppval för Svenskarna.

Med egenutvecklade spel i kombination med stora spelutvecklare sÄ Àr spelutbudet sprÀngfyllt med alternativ.

Detta i kombination med ett brett utbud inom live casino, samt smidiga uttag och insÀttningar Àr klockrent. GrÀdden pÄ moset Àr en smidig vÀlkomstbonus pÄ hela 99 omsÀttningsfria gratissnurr, som ger din spelupplevelse en utmÀrkt start.


Paf, inte Paff casino

Visste du förresten att Paf grundades redan Ă„r 1966 och var bland de första bolagen att lansera Internetspel, redan 1999? I övrigt stĂ„r Paf för ”Penningautomatförening” och bolagets fullstĂ€ndiga namn Ă€r Ålands Penningautomatförening, men Åland lade man till i bolagtsnamnet först nĂ€r man lanserade utomlands. Namnet har gett upphov till en del förvirring, dĂ„ det Ă€r rĂ€tt vanligt att folk tror att de heter Paff Casino, som i ”helt paff”. SĂ„ Ă€r alltsĂ„ inte fallet…

Paf Casino logo

Liknande casinon:

9.0/10
Videoslots Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsÀttningskrav!
9.4/10
nordicbet
Bonus 100% upp till 500 kr
Freespins 100 freespins
8.6/10
Lyllo Casino
Bonus 300% casino bonus!!
(SÀtt in 200 kr, spela för 800 kr)
Freespins 200 Gratissnurr
Fire Joker (omsÀttningsfritt!)
9.4/10
Pelaa
Bonus -
VÀlkomstsnurr 30 vÀlkomstsnurr
Gonzo's Quest