Pronto Live

9.4/10
Pronto Live
Bonus 100% upp till 100 kr
Freespins -
👌 Spela utan konto! đŸ€‘ SĂ€tt in 100 kr, spela för 200 kr. 👍 Endast 1x omsĂ€ttningskrav. ⚡ Uttag pĂ„ 5 min m. Trustly! 🚀
18+ | OmsÀttningskrav 1x | FullstÀndiga regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt
  • 🔐 PĂ„litligt & sĂ€kert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇾đŸ‡Ș Endast bolag med svensk licens

Totalbetyg

9.4/10
Bonus
9.0/10
SĂ€kerhet & Support
9.5/10
Spelutbud & Design
9.5/10
Snabba uttag
9.5/10

Fördelar

  • Svensk spellicens
  • Snabba uttag via Trustly
  • Grymt livecasino!
  • 1x omsĂ€ttningskrav
  • Över 1500 spel

Nackdelar

  • Liten casinobonus
  • NĂ„got svĂ„rnavigerad hemsida
  • Swish finns inte tillgĂ€ngligt

Snabbfakta Pronto Live

🎰 Spel 1500+
🎁 Bonus 100% upp till 100 kr
🧹 Free Spin-spel Nej
🔄 OmsĂ€ttningskrav 1x
✏ Bonuskod Behövs ej
đŸ“± Mobilcasino Ja
đŸ€” Live casino Ja
👑 VIP-program Nej
🏩 Utbetalningsgrad ≈ 97,8 %
đŸ’” Min. insĂ€ttning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly
⏱ Uttag Inom 24 h
â€đŸ’» Mjukvara Evolution, NetEnt, Yggdrasil m.fl.
🏠 Webbplats prontolive.se/sv/
📅 Lanserat 2018
🏭 Ägarbolag PremierGaming Ltd
đŸ“± Funkar pĂ„ Mac, PC, Mobil
đŸ—Łïž SprĂ„k

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

đŸ“© E-post [email protected]ontolive.se
💬 Livechatt öppen 09-00
📞 Support-telefon Nej

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2022-11-28

Pronto Live recension – VĂ„rt omdöme

Pronto Live Àr casinot för dig som vill spela tryggt och sÀkert. HÀr Àr du enkelt igÄng och spelar pÄ bara ett par minuter med hjÀlp utav ditt BankID. Alla nya spelare pÄ casinot fÄr en vÀlkomstbonus. Bonusen ger dig 200 kr att spela med nÀr du sÀtter in 100 kr eller mer.

Du fÄr alltsÄ dubbelt sÄ mycket spelpengar och dÀrmed dubbelt sÄ roligt. Skulle du sedan vinna kan du dessutom snabbt göra ett uttag. Pengar Àr pÄ ditt konto inom 5 minuter.

Pronto Live recension

VĂ€lkomstbonus hos Pronto Live

Som vi nÀmnde ovan fÄr nya spelare hos onlinecasinot en vÀlkomstbonus. Bonusen hos Pronto Live ger dig 100 kr extra att spela med nÀr du gör din första insÀttning.

Du aktiverar enkelt din bonus i samband med att du sÀtter in pengar pÄ kontot. Innan du kan göra ett uttag mÄste dÀremot casinobonusen och din insÀttning omsÀttas minst en gÄng. Det Àr alltsÄ ett lÄgt omsÀttningskrav jÀmfört med mÄnga andra casinon.

Du kan enkelt se din bonus och hur mycket du har kvar att omsÀtta pÄ den. Klicka bara pÄ bonus högst upp i högra hörnet. Kom ihÄg att olika spel bidrar olika mycket till omsÀttningskravet.

Slots bidrar med 100% och Àr dÀrmed det snabbaste alternativet för att omsÀtta bonusen om du har vunnit.

Spel och spelleverantörer

Pronto Live erbjuder ett brett utbud av sÄvÀl spel som spelleverantörer. I casinot hittar du bland annat spel frÄn kÀnda tillverkar sÄsom Yggdrasil, Play N Go och NetEnt. För den som gillar megaways-spel finns det Àven spel frÄn Big Time Gaming och Relax Gaming.

Det hÀr Àr speltillverkarna som gjort nÄgra utav branschens största och mest snurrade slotar. I deras nÀtcasino hittar du dÀrför favorit som exempelvis Temple Tumble Megaways, Bonanza Megaways, Starburst och Book of Dead.

Topp 5 favoriter hos Pronto Live

PositionSpel/Live casinoUtvecklare
1 🏆SkyLounge Roulette RoyaleEvolution Gaming
2 đŸ„ˆCourt of heartsPlayÂŽn Go
3 đŸ„‰Sweet BonanzaPragmatic Play
4 đŸŽ–ïžBuffalo KingPlayÂŽn GO
5 🏅Superstars ℱNetEnt

Live casino spel

Under fliken Live hittar du live casino-spel. Leverantören bakom spelen i casinot Ă€r Evolution Gaming. Deras live casino-spel har under mĂ„nga Ă„r ansetts vara branschledande och trendsĂ€ttande. HĂ€r erbjuder de bland annat blackjack och roulette. Även baccarat finns att hitta i lobbyn.

VÀl inne i lobbyn kommer du dessutom hitta mÄnga kÀnda titlar. Till exempel kan du spela Lightning blackjack, SkyLounge roulette royale och Golden wealth baccarat.

Pronto Live Spel

InsÀttningar och uttag hos Pronto Live

InsÀttningar och uttag pÄ Pronto Live gör du sÀkert och smidigt med Trustly. Trustly Àr en utav de mest populÀra betalningsmetoderna. Det beror nog frÀmst pÄ de snabba uttagen. PÄ bara ett par minuter kan du dÀrefter ha dina vinster pÄ kontot.

För att göra en insÀttning med Trustly klickar du in InsÀttning högst upp i högra hörnet. DÀrefter anger du summan du vill sÀtta in och genomför transaktionen. Lika smidigt Àr det att göra ett uttag om du skulle ha turen att vinna.

Pronto Live insÀttning

Vanliga frÄgor

Har casinot nÄgot vÀlkomstbonus?

Ja, alla nya spelare fÄr 100% i vÀlkomstbonus.

Har casinot svensk spellicens?

Ja, hÀr spelar du tryggt och sÀkert med svensk spellicens.

Kan jag göra insÀttningar och uttag med Swish?

Nej. I nulÀget kan du endast anvÀnda dig utav Trustly.

Kan jag spela NetEnt spel hÀr?

Ja, hÀr finns spel frÄn NetEnt och mÄnga andra kÀnda spelleverantörer.


Pronto Live sammanfattning

Pronto Live

Sammanfattningsvis Àr Pronto Live ett enkelt och smidigt casino dÀr du spelar sÀkert. Utbudet av spel Àr stort och du hittar alla kÀnda spelleverantörer hÀr. För dig som gillar live casino finns hÀr Àven en live casino lobby.

Vidare erbjuder casinot en vÀlkomstbonus med lÄg omsÀttningskrav. Uttagen sker med Trustly vilket gör att du kan ha dina vinster pÄ kontot pÄ endast ett par minuter.

Liknande casinon:

9.0/10
Videoslots Casino
Bonus 100% upp till 2000 kr
Freespins 11 freespins
Utan omsÀttningskrav!
9.4/10
nordicbet
Bonus 100% upp till 500 kr
Freespins 100 freespins
9.5/10
Hajper Casino
Casinobonus 100% upp till 5000 kr
(+ 10 Hajper Spins)
Sportbonus 100% upp till 1000 kr