Race Casino

8.8/10
Race Casino
Bonus 100% upp till 1000 kr
Freespins -
😁 Hett just nu! đŸ”„ Uttag i raketfart 🚀 Snabb och enkel registrering!
18+ | OmsÀttningskrav 40x | Regler och villkor gÀller | Spela ansvarsfullt
  • 🔐 PĂ„litligt & sĂ€kert
  • ✅ Testat & handplockat
  • 🇾đŸ‡Ș Endast bolag med svensk licens

Totalbetyg

8.8/10
Bonus
8.0/10
SĂ€kerhet & Support
9.0/10
Spelutbud & Design
8.5/10
Snabba uttag
9.5/10

Fördelar

  • Snabbt casino
  • +1500 olika casinospel
  • Svensk licens
  • InsĂ€ttningsbonus för nya kunder

Nackdelar

  • Swish saknas som betalningsmedel

Snabbfakta Race Casino

🎰 Spel 1000+
🎁 Bonus 100% upp till 1000 kr
🔄 OmsĂ€ttningskrav 40x
✏ Bonuskod Behövs ej
đŸ“± Mobilcasino Ja
đŸ€” Live casino Ja
👑 VIP-program Ja
🏩 Utbetalningsgrad ~97%
đŸ’” Min. insĂ€ttning 100 kr
💳 Betalmetoder Trustly
⏱ Uttag Inom 24 h
â€đŸ’» Mjukvara NetEnt m.fl.
🏠 Webbplats racecasino.com
📅 Lanserat 2020
🏭 Ägarbolag L&L Europe Limited
đŸ“± Funkar pĂ„ Mobil, stationĂ€r dator, surfplatta
đŸ—Łïž SprĂ„k

Svenska

📄 Licens

Sverige (Spelinspektionen)

đŸ“© E-post [email protected]
💬 Livechatt öppen 24/7
📞 Support-telefon +356 2034 1790

Av Lars Wahlström - Uppdaterad 2022-11-28

Race Casino recension – VĂ„rt omdöme

Detta casino utmÀrker sig som det snabbaste Pay N Play Casinot. De har utvecklat en egen plattform som gör casinot unikt. Det innebÀr dock inte att de minskat pÄ sÀkerheten eller kvalitén.

Race Àr inte bara snabbt utan ocksÄ ett casino med bra betalningsmetoder. Det finns dessutom ett stort utbud av casinospel. NÀr du gör din första insÀttning fÄr du Àven en vÀlkomstbonus pÄ 100% upp till 1000 kr.

Race Casino recension

VĂ€lkomstbonus hos Race Casino

Nya spelare pÄ Race Casino fÄr en insÀttningsbonus. Bonusen innebÀr att spelaren fÄr 100% extra att spela för upp till 1000 kr. Det finns dock vissa regler för bonusen. Först och frÀmst Àr den endast giltig i 60 dagar frÄn det att den aktiverats.

Vidare mÄste pengarna omsÀttas 40 gÄnger innan spelaren kan göra ett uttag. Alla slots och videoslots bidrar till omsÀttningskravet. 40x omsÀttningskrav Àr inget vidare bra omsÀttningskrav. Ta en titt pÄ vÄra omsÀttningsfria bonusar.

  1. För att hÀmta ut din bonus mÄste du först skapa ett konto.
  2. DÀrefter gör du din första insÀttning.
  3. Avslutningsvis hittar du bonusen pÄ bonussidan dÀr du vÀljer att aktivera den.

Spel och spelleverantörer

Race Casino har över 1500 olika casinospel. DÀribland hittar du slotar frÄn kÀnda leverantörer som exempelvis NetEnt och Play N Go. Wild Blood 2, Dead or Alive och The Invisible Man Àr kÀnda spel frÄn nÀmnda speltillverkare.

Det finns Àven ett stort utbud av jackpot-spel hos det hÀr svenska nÀtcasinot. Bland annat kan du hÀr spela pÄ Mega Moolah, Hall of Gods och Mega Fortune.

Race Casino slots

Livecasino

I livecasinot finns ett stort utbud av bordspel. HÀr kan du exempelvis spela Roulette och Blackjack. Det finns Àven ett bra utbud av olika former av Baccarat.

Precis som pÄ mÄnga andra spelsajter stÄr Evolution som en stor leverantör av Live Casinospelen. Du hittar emellertid Àven spel frÄn Pragmatic Play. En spelleverantör som ocksÄ lyckats bra med att ta sig in i livecasino vÀrlden.

Livecasino

InsÀttningar och uttag hos Race Casino

Flera av de mest kÀnda betalningsmetoderna finns som alternativ hos Race. DÀribland hittar du bland annat VISA, Zimpler, Neteller och Skrill. Det finns emellertid inte möjlighet att göra en insÀttning med Swish i dagslÀget.

För att göra en insÀttning och börja spela gÄr du enkelt till hemsidan. DÀr fyller du i beloppet du vill sÀtta in och klickar dig vidare. Avslutningsvis vÀljer du din bank och verifierar din insÀttning. Sedan Àr allt klart.

Topp 3 snabba betalningssÀtt

MetodInsÀttningUttagMaxuttag
🏩 TrustlyDirektMax 24h50.000 kr
💳 Betal-/ kreditkortDirekt1-5 dagar50.000 kr
💰 SkrillDirekt1-3 dagar50.000 kr
Race Casino betalningsalternativ

Vanliga frÄgor

Har Race Spellicens?

Absolut! Kolla in deras svenska spellicens hÀr

Erbjuder casinot nÄgot insÀttningsbonus?

Ja. Alla nya kunder fÄr en bonus pÄ 100% upp till och med 1000 kr.

Kan jag göra uttag med Swish?

Nej, inte i nulÀget. Exempel pÄ betalningsmedel som fungerar Àr VISA, Neteller och Zimpler.

Finns det Live Casino spel?

SjÀlvklart. Race Casino erbjuder spel frÄn sÄvÀl Evolution som Pragmatic Play.

Kan jag sÀtta spelgrÀnser i casinot?

Alla funktioner som garanterar kontrollerat spel finns att tillgÄ. Race Casino har svensk spellicens och följer dÀrför svensk spellag.


Race sammanfattning

Race Casino

Race Casino har ett stort utbud av casinospel. Det Àr dessutom ett snabbt casino online dÀr sidorna laddar fort. För dig som vill spela sÀkert finns hÀr mÄnga bra alternativ för att göra en insÀttning.

Givetvis har casinot Àven svensk licens sÄ alla verktyg för kontrollerat spel finns att tillgÄ. En nackdel med Race Àr att du inte kan anvÀnd Swish som insÀttningsmetod. Dessutom Àr spellobbyn svÄr att navigera i.

Liknande casinon:

9.4/10
Frank & Fred Casino
Bonus -
Freespins 50 Free Spins
Helt omsÀttningsfria i Temple Tumble
8.6/10
Lyllo Casino
Bonus 300% casino bonus!!
(SÀtt in 200 kr, spela för 800 kr)
Freespins 200 Gratissnurr
Fire Joker (omsÀttningsfritt!)
9.4/10
nordicbet
Bonus 100% upp till 500 kr
Freespins 100 freespins